top of page

Jämjö lanthandel Smaklöken

Jämjö lanthandel Smaklöken

Tänk dig en liten lanthandel precis som den var förr, fast på ett nytt sätt!
Vi vill ge dig en genuin upplevelse när du kommer in till oss. Det handlar inte bara om att köpa mat från en hylla, du ska kunna få berättelsen ”från hage till mage om du så önskar”.

Vi vill erbjuda ett sortiment som representerar i första hand allt fint vi har i Blekinge, men vi går också ibland utanför länsgränsen. Vi vill lyfta det lilla, småskaliga, genuina mathantverket och få in allt under samma tak. En kärna i verksamheten är att erbjuda hemgjorda charkuterier som både kan ge dina smaklökar en resa tillbaka i tiden, men också in i framtiden. Djuren är det finaste vi har därför jobbar vi med djur som lever så mycket som möjligt ute i deras naturliga miljö.

Vi tar inga genvägar, våra egna produkter behöver inga tillsatser av konstigheter, processerna får ta sin tid därför varierar också sortimentet. Bakom disken möter ni oss bönder som ville utveckla våra gårdar, skapa fina produkter och förenkla livet för dig som konsument. Vi vill naturligtvis att ni fortsätter att komma hem till gårdarna men ibland är det skönt att på ett enkelt, bekvämt och tidseffektivt sätt kunna handla av många producenter samtidigt. Mathanverk är ingenting som bara ska ätas vid jul och påsk, vi vill bli en del av din vardag. Genom att handla hos oss gynnar du din bygd, dina lokala bönder, miljön och djurvälfärden.

Varmt välkommen in i värmen!

bottom of page