top of page

Sköna ting

Sköna ting
Om vårt företag

Inte långt från hamnen i underbara lilla Kristianopel ligger min livsstilsbutik. Genom den gamla porten på Östra Vallgatan kommer du in i den fina lilla trädgården prunkande av blommor. Här ligger 1700-talsstugan och det gamla uthuset där jag har samlat mattor, kuddar, krukor och andra fina saker. Stilen är rustik blandat med sommarfräscht och romantiskt. Det mysiga bostadshuset från 1840-talet är fyllt med kläder, presenter och heminredning i lantlig, romantisk stil. Jag säljer kläder från Capri Collection med matchande scarves, väskor och smycken i fina sommarfärger som är svåra att

motstå. Blir sommarkvällarna svala har jag sköna kashmirponchos i fina färger att lägga över axlarna. I köket finns porslin och köksattiraljer samt oljor, marmelader och andra godsaker. Mitt Kristianopel-te är både gott och roligt att ge bort.


Glöm inte köpa med något till kattvakten och blomvattnaren när semestern är slut!


Vi ses på Sköna Ting i Kristianopel!


Välkommen önskar Liselott

Våra Boenden
no image placeholder.jpeg

Sibbaboda Stuguthyrning

Havsnära boende i lantlig miljö. Vi har tre stugor, två 6-bädds och en 2-bädds som hyrs ut både per natt och per vecka. Välkomna!

Read more
no image placeholder.jpeg

Stålemara Bed & Box

Längst kustvägen mellan Torhamn och Kristianopel ligger Stålemara gård. Där får ni en unik vistelse på en vackert belägen hästgård nära havet och med en fin miljö på landet med djur och natur.

Read more
no image placeholder.jpeg

Sandhamn 6

Liten modern stuga med 2 uthus

Read more
Erhållna Utmärkelser
bottom of page