top of page

Café Sött och salt

Café Sött och salt
Om vårt företag

I den gamla filéboden i Kristianopels Hamn hittar du vårt populära café. Här kan du doppa fötterna i havet samtidigt som du njuter av god mat eller en kopp kaffe med hembakat. Varje dag har vi dagens lunch med fisk, kött och veganska, glutenfria eller laktosfria alternativ. Allt vi serverar går även utmärkt att ta som avhämtning. Cafémenyn har våra populära räkmackor, landgångar & baguetter samt olika sallader och bakad potatis. Från vårt eget bageri har vi hembakade kakor, pajer

och bakelser. På kvällen är vår mysiga Bistro öppen. Beställ gärna en drink från baren, vi har fullständiga rättigheter. Vintertid dukar vi upp vårt populära julbord. I glassboden finns glass från SIA. 

Vi har skapat en populär mötesplats där både lokalbefolkning och internationella gäster

möts. Är ni ett större sällskap är det inga problem med att förboka bord, annars har vi gott om platser. Vår nya utbyggnad mot havet går även att hyra för bröllop, bussgrupper eller konferenser. Se vår hemsida för menyer och aktiviteter. 


Välkomna till oss önskar

Helena & Peter med pers

Våra Boenden
no image placeholder.jpeg

Sibbaboda Stuguthyrning

Havsnära boende i lantlig miljö. Vi har tre stugor, två 6-bädds och en 2-bädds som hyrs ut både per natt och per vecka. Välkomna!

Read more
no image placeholder.jpeg

Stålemara Bed & Box

Längst kustvägen mellan Torhamn och Kristianopel ligger Stålemara gård. Där får ni en unik vistelse på en vackert belägen hästgård nära havet och med en fin miljö på landet med djur och natur.

Read more
no image placeholder.jpeg

Sandhamn 6

Liten modern stuga med 2 uthus

Read more
Erhållna Utmärkelser
bottom of page