top of page

Anna-Karins Skafferi

Anna-Karins Skafferi
Om vårt företag

MATHANTVERK Anna-Karins skafferi I Torhamn är ett mathantverksföretag som tillverkar sylt, marmelad, chutney och gelé. Allt tillverkas på hantverksmässigt sätt i små satser. Produkterna innehåller endast naturliga råvaror utan E-tillsatser, aromer. UTMÄRKELSER Flera av mina produkter har fått utmärkelser och medaljer i SM i Svenskt Mathantverk. En årlig tävling som anordnas av Eldrimner. Det har blivit tre guld! 2018 för min egen komponerade jordärtskockchutney och 2019 för min äppelchutney. Jag har flera olika marmelader, sylter och gelé. En god och smakrik marmelad, som heter PÄP, fick SM Guld 2020. Mina produkter säljs av flera butiker längs Kustvägen. Jag samverkar också med Lenas Café på Uddavägen 38 Torhamn, på väg ut mot Torhamns Udde. Hos Lena kan du koppla av och fika gott på hennes goda rågskorpor med ost och Södermarmelad, samt även köpa mina produkter direkt från hyllan i en genuin bondgårdsmiljö. Välkomna!

Våra Boenden
no image placeholder.jpeg

Sibbaboda Stuguthyrning

Havsnära boende i lantlig miljö. Vi har tre stugor, två 6-bädds och en 2-bädds som hyrs ut både per natt och per vecka. Välkomna!

Read more
no image placeholder.jpeg

Stålemara Bed & Box

Längst kustvägen mellan Torhamn och Kristianopel ligger Stålemara gård. Där får ni en unik vistelse på en vackert belägen hästgård nära havet och med en fin miljö på landet med djur och natur.

Read more
no image placeholder.jpeg

Sandhamn 6

Liten modern stuga med 2 uthus

Read more
Erhållna Utmärkelser
bottom of page