top of page

Drinkutbildning

Drinkutbildning
Eventdetaljer

När:

16 feb. 2023

Till:

16 feb. 2023

Tid:

16:00-21:00

Var:

Sandhamn 22, 373 71 Torhamn, Sverige

by Kustvagen Sydost

Drinkutbildning och hur vi använder våra lokala råvaror.

Nu har Du chansen att lära dig mer om drinkarnas förtrollande värld! Sommaren närmar sig med stormsteg och snart är kvällarna ljumma och tiotusentals människor kommer för att besöka Kustvägen.

Tänk att då kunna erbjuda dina gäster en svalkande drink i sommarkvällen! Kanske en Kustvägen Special eller en av alla klassiska drinkar! Fredagen den 17 februari har du chansen att kostnadsfritt delta i en exklusiv drinkutbildning.

Under kvällen kommer du att få tips på hur du ökar gästupplevelsen genom att erbjuda ett spännande dryckeskoncept! Hur gör man för att höja hela matupplevelsen genom att kombinera dryck och mat på rätt sätt? Du kommer också att få lära dig hur du genom ett cirkulärt tänkande i dryckesval kan bidra till ett mer hållbart samhälle!

Dessutom kommer du att få lära dig hur du kan göra för att öka merförsäljning och effektivitet.

Drinkutbildning och hur vi använder våra lokala råvaror.

Kvällen är uppdelad i en teoretisk- och en praktisk del där du lära dig att utforma roliga och användbara dryckeskoncept.

Den teoretiska delen ger dig ett fundament för vidareutveckling och egen kreativitet. Efter den genomförda teoridelen tar en workshop vid där vi praktiskt förankrar de teoretiska kunskaperna samt ge möjlighet att i samråd med en van dryckesutvecklare skapar egna kreationer.

Kvällen kommer behandla både drycker med och utan alkohol för att Du efter kvällen ska vara bekväm med att tillhandahålla drycker oavsett gästens preferenser.

Utbildningen leds av Sharam Mohebbi och Billy Jörgensen

Sharam är tidigare världsmästare i Tikidrinkar (en Karibisk drinkstil) och med en lång erfarenhet som bartender och dryckeskreatör.

I dag arbetar Sharam som dryckesansvarig på ett av ESS-gruppens flaggskepp, Cheri Lee, vilket ligger på Avenyn, hjärtat av Göteborg. Inom ESS-gruppen borgar han för kvalitet och utveckling och reser därför ofta runt på alla ESS olika ställen för att utbilda och utveckla. Sharam har arbetat med mat och dryck i 18 år och är en kraft att räkna med på barscenen i Sverige.

Billy är medgrundare till Sveriges bästa bar, "Bhoga" 2013, och en av topp 50 barer i världen, "Stranger Stranger" (World Drinks Awards 2016).

Billy har arbetat med dryck i olika tappningar som bland annat bartender, restaurangchef och utbildare för YRGO sommelierutbildning.

Idag driver Sharam och Billy tillsammans med Pär och Viktor Sail Inn i Sandhamn och ett hål-i-väggen ställe i Stora saluhallen i Göteborg som serverar Pinsa Romana.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Utbildningens upplägg:

Teori Drinktrender  Mat och dryck i kombination (Bosse står för maten)  Alternativa källor till syra i drinkar  RTD (ready to drink), ett sätt att arbeta smartare

Workshop Introduktion till bartending  Äppelsyra  Torhamnsdrinkar  Hur smakar min verksamhet

Under kvällen serveras mat från Bosses förstklassiska kök!

Dag: fredag 17 februari

Plats: Bosses Magasin i Sandhamn

Tid: 16,00-21.00

(16.00 - 18.00 teori, ca 19.00 - 21.00 workshop)

Anmäl dig före 4 februari.

Maila: samuel@kustvagensydost.com

 

Eventet medfinansieras av EUs regionalfond.

Image by redcharlie

Anmälningsformulär

Sport interests:
Välj fil
Boolean
Sport interests:
Välj fil
Boolean

Något saknas. Vänligen försök igen.

bottom of page