top of page
Sandhamns Hamn

Sandhamns Hamn

Sandhamns Hamn
Beskrivning

GÄSTHAMN 

Sandhamns hamn är en femstjärnig gästhamn med gott om plats för gästande båtar. Här finns också en omtyckt ställplats för husbilar och mysiga stugor vid bryggan för uthyrning. Våra gäster har tillgång till fria lånecyklar och fritt trådlöst Internet. På vår hamnkrog, Sail Inn, 

äter och dricker man gott och njuter av utsikten över hamnen. 


MARINA 

Här finns också vår marina, med försäljning av båtar, motorer och tillbehör samt en välutrustad verkstad med rutinerade och kompetenta mekaniker som servar de flesta motorer. Vi har även en sportfiskebutik med rätt utrustning för våra vatten och vårt fiske. 


UPPLEV SKÄRGÅRDEN

Vi kör fiskecharter, sälsafari och guidade turer i Torhamnsskärgården. Hos oss kan du kan också hyra båt och uppleva skärgården på egen hand.


SAIL INN CAFÉ & RESTAURANG 

I Sandhamns hamn ligger en fisk- och skaldjurspärla där östkust möter västkust. Här kan ni njuta av en gofika med bakverk, glass och smörrebröd eller goda kalla och varma rätter för att stilla hungern. Hos oss hittar ni alltid vår prisbelönta fish & chips som lockar långväga besökare från Malmö i söder till Haparanda i norr. Oavsett om ni kommer för en fördrink eller en helkväll så måste ni testa våra goda drinkar som komponerats av vår barmästare med internationella titlar i bland annat tikidrinkar. Vi ligger precis vid strandkanten och välkomnar stora som små och fyrbenta.


Varmt välkomna

Country Field

Information

Kontakt

Öppettider

Tjänster hos oss

{Kategori}

Våra Boenden
no image placeholder.jpeg

Add a Title

Change the text and make it your own. Click here to begin editing.

Erhållna Utmärkelser
Utmärkelse
Galleri
bottom of page