top of page
Kafé Måsen

Kafé Måsen

Kafé Måsen
Beskrivning

Fantastik havsutsikt tillsammans med en bit mat och god dryck? Njut av en glass i solen? Eller fikasugen? Kom förbi oss på bästa läget i Torhamns hamn! 


På vår meny hittar du bland annat traditionella kroppkakor, bakad potatis med olika fyllning, räksmörgås och annat gott. I vår glassbar får du olika glasskombinationer med både kulglass och mjukglass. Dryck finns i olika halter. 


Vi har många närproducerade varor, samt lokala samarbeten. Från Kafé Måsens terrass kan du njuta av en idyllisk småbåtshamn som vetter både mot öppet hav och den vackra skärgården. 


Torhamns hamn är en naturlig mötesplats för lokalbefolkningen. Här angör skärgårstrafiken flera gånger per dag, cyklister och bilister stannar till och sommartid fylls gästhamnen med både nationella och internationella besökare. Du kan ta ett uppfriskande dopp efter en kort promenad på Kärleksstigen till Petersvik med sitt fina badvatten. Vi har sittplatser både inne och ute, vår terrass är inglasad och vår sjöbod supermysig. Hundar är välkomna på hela vår uteservering. Under högsäsongen har vi livemusik varje helg och musikquiz varje torsdag! 


Jag, Philippa Rosensköld, är en stolt Måsenägare sen 2021 och är glad att jag kan vara med att visa upp en fantastisk del av Torhamn. 


Hjärtligt välkomna till oss! Philippa & Crew Måsen

Country Field

Information

Kontakt

kafemasen.com 0732-00 03 53

Öppettider

6 maj-18 september: Mån-tors Stängt Fredag 16-23 Lördag-Söndag 11-18 25 juni-21 augusti: Alla dagar 11-23

Tjänster hos oss

test

{Kategori}

Våra Boenden
no image placeholder.jpeg

Add a Title

Change the text and make it your own. Click here to begin editing.

Erhållna Utmärkelser
Utmärkelse
Galleri
bottom of page