top of page
BREDÄNGS MUSTERI OCH CIDERBRYGGERI

BREDÄNGS MUSTERI OCH CIDERBRYGGERI

BREDÄNGS MUSTERI OCH CIDERBRYGGERI
Beskrivning

UNIKA SMAKER 

På Bredängs musteri och ciderbryggeri jobbar vi för att på ett proffsigt sätt smakbedöma varje pressning. Det gör det enklare för våra kunder att förstå variationerna i musten. Ägaren Samuel utbildar sig löpande i smakbedömning och tillsammans med Lena, sommelier, och Lasse på lagret tar vi med noga utarbetade metoder fram en bra bedömning av varje pressning. Ni får del av vår bedömning via ”smakäpplen” på förpackningen. Vi anger sötma, syra och fyllighet samt en liten text om smaken. På vår must från blandade äpplen är variationen naturligt väldigt stor medan de sortrena musterna är mer lika över säsongen. Vill man ha lite mer styrka finns det även äppelmust smaksatt med ingefära. 


UTMÄRKELSER

Genom åren har musteriet och dess produkter fått flertalet utmärkelser. Äppelmusten på blandade äpplen har till exempel fått Guld, Silver och Brons i SM i mathantverk och Samuel själv blev utnämnd till årets dryckesprofil 2020 av Skåneländska Gastronomiska Akademien. 


GÅRDSBUTIKEN 

I gårdsbutiken finns både de egna produkterna och andra småskaliga mathantverkares produkter. Utanför gårdsbutiken finns en pausplats med möjlighet att vila under färden. I en gammal kamin finns en serviceplats där man både kan fylla på vatten i sin dricksflaska och pumpa luft i cykeldäcken. Precis utanför butiken finns också möjlighet att ladda sin elcykel! Njut gärna av stillheten i den strandade båten ”Kustapeln”. På hösten kan du få dina egna äpplen mustade till trädgårdsmust.

Country Field

Information

Kontakt

bredangs.se
0708-71 06 64
hej@bredangs.se

Öppettider

Gårdsbutik: Alla dagar 7-21 Musteriet: Efter överenskommelse

Tjänster hos oss

Dricksvatten, cykelpump och laddplats för elcyklar

{Kategori}

Våra Boenden
no image placeholder.jpeg

Add a Title

Change the text and make it your own. Click here to begin editing.

Erhållna Utmärkelser
Utmärkelse
Galleri
bottom of page