top of page

Kaffestugan Hallarum

Kaffestugan Hallarum
Über unsere Firma

Med en underbar utsikt ut över Hallarumsviken kan ni här njuta av en god kopp kaffe med våfflor och sylt, eller varför inte en nygrillad ost- och skinktoast? Varje tisdagskväll under sommarsäsongen, med början den 14:e juni klockan 18, bjuder vi på sång- och musikunderhållning. Olika gästartister sjunger och spelar musik tills solen går ner över viken. Hembakat kaffebröd, grillad korv, glass och godis, såväl som konst och hantverk finner du i den lilla mysiga stugan. Vi som jobbar i Kaffestugan är volontärer och sköter om både badplatsen och serveringen. Allt överskott från vår verksamhet delas ut till olika hjälpbehov, i första hand till barn och ungdomar inom Jämjö pastorat. Här finns också fyra ställplatser för husbil/ husvagn vid vattnet. Tillgång till färskvatten när stugan är öppen. Dock ingen el eller andra faciliteter. Vill ni komma hit med ett större sällskap är vi tacksamma om ni bokar bord i förväg

Unsere Unterkünfte
no image placeholder.jpeg

Sibbaboda Stuguthyrning

Havsnära boende i lantlig miljö. Vi har tre stugor, två 6-bädds och en 2-bädds som hyrs ut både per natt och per vecka. Välkomna!

Read more
no image placeholder.jpeg

Stålemara Bed & Box

Längst kustvägen mellan Torhamn och Kristianopel ligger Stålemara gård. Där får ni en unik vistelse på en vackert belägen hästgård nära havet och med en fin miljö på landet med djur och natur.

Read more
no image placeholder.jpeg

Sandhamn 6

Liten modern stuga med 2 uthus

Read more
Auszeichnungen erhalten
bottom of page