top of page

Kafé Måsen

Kafé Måsen
Über unsere Firma

Fantastik havsutsikt tillsammans med en bit mat och god dryck? Njut av en glass i solen? Eller fikasugen? Kom förbi oss på bästa läget i Torhamns hamn! 


På vår meny hittar du bland annat traditionella kroppkakor, bakad potatis med olika fyllning, räksmörgås och annat gott. I vår glassbar får du olika glasskombinationer med både kulglass och mjukglass. Dryck finns i olika halter. 


Vi har många närproducerade varor, samt lokala samarbeten. Från Kafé Måsens terrass kan du njuta av en idyllisk småbåtshamn som vetter både mot öppet hav och den vackra skärgården. 


Torhamns hamn är en naturlig mötesplats för lokalbefolkningen. Här angör skärgårstrafiken flera gånger per dag, cyklister och bilister stannar till och sommartid fylls gästhamnen med både nationella och internationella besökare. Du kan ta ett uppfriskande dopp efter en kort promenad på Kärleksstigen till Petersvik med sitt fina badvatten. Vi har sittplatser både inne och ute, vår terrass är inglasad och vår sjöbod supermysig. Hundar är välkomna på hela vår uteservering. Under högsäsongen har vi livemusik varje helg och musikquiz varje torsdag! 


Jag, Philippa Rosensköld, är en stolt Måsenägare sen 2021 och är glad att jag kan vara med att visa upp en fantastisk del av Torhamn. 


Hjärtligt välkomna till oss! Philippa & Crew Måsen

Unsere Unterkünfte
no image placeholder.jpeg

Füge einen Titel hinzu

Ändern Sie den Text und machen Sie ihn Ihre Selbst. Klicken Sie hier, um mit der Bearbeitung zu beginnen.

Auszeichnungen erhalten
bottom of page