top of page

Attanäs gård

Attanäs gård
Über unsere Firma

I vår gårdsbutik säljs kött från egen djurproduktion och nötköttet från våra ungdjur är naturbeteskött. Våra djur betar på vår mark som ligger längs kusten. De är ute hela betessäsongen och de bidrar till den biologiska mångfalden och det öppna landskapet. Vi odlar också gräsensilage, majsensilage och spannmål till våra djur. Vi erbjuder korv till försäljning från eget kött såsom Gårdens Grillkorv, Wienerkorv, Isterband, Chorizo, Kolbasz och Medisterkorv. Vi har också rökt fläsk och bog från gris och ofta rökt nötkött I butiken finns även ägg och potatis. Vi har licens för ålfiske och säljer ål från eget fiske. Tillgången på rökt ål varierar men under perioden sommar till tidig höst erbjuder vi rökt ål till försäljning. Kring jul och andra större helger erbjuder vi också ål till försäljning i gårdsbutiken. Vi är återförsäljaren för Ronneby Bruks produkter. 2021 blev Attanäs Gård utsedd till Årets Nötköttsföretagare i Blekinge Län. Välkommen till vår butik!

Unsere Unterkünfte
no image placeholder.jpeg

Sibbaboda Stuguthyrning

Havsnära boende i lantlig miljö. Vi har tre stugor, två 6-bädds och en 2-bädds som hyrs ut både per natt och per vecka. Välkomna!

Read more
no image placeholder.jpeg

Stålemara Bed & Box

Längst kustvägen mellan Torhamn och Kristianopel ligger Stålemara gård. Där får ni en unik vistelse på en vackert belägen hästgård nära havet och med en fin miljö på landet med djur och natur.

Read more
no image placeholder.jpeg

Sandhamn 6

Liten modern stuga med 2 uthus

Read more
Auszeichnungen erhalten
bottom of page